Μια ακόμα πρωτοπορία για την προστασία υδρορροής είναι η πατέντα της ydrocanal που ονομάζεται χτένι . Η πείρα και η γνώση μας τόσο στο χώρο των υδρορροών , όσο και στο χώρο των σκεπών μας οδήγησε να εφεύρουμε ένα εργαλείο το οποίο θα προστατεύει τις υδρορροές , αλλά και τα κεραμίδια από την εισβολή πουλιών και ξένων σωμάτων. Το εργαλείο το δημιουργήσαμε και το ονομάσαμε χτένι.

Με ειδικά μηχανήματα το παράγουμε εμείς οι ίδιοι στην εταιρεία μας. Το υλικό του μπορεί να είναι αλουμίνιο ή χαλκός και διατίθεται σε όποιον χρωματισμό εσείς επιθυμείτε. Είναι ένα πραγματικό κόσμημα , το οποίο είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες με πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία της υδρορροής,  για τα κεραμίδια , αφού αποτρέπει τα πουλιά να φωλιάσουν μέσα σε αυτά και να δημιουργήσουν προβλήματα όπως βρωμιές από περιττώματα , ξερά χόρτα , ανεπιθύμητα τσιτσιρίσματα , σφίγγες , ποντίκια , φίδια κ.α.

Εξίσου χρήσιμο και για τις υδρορροές για την κάλυψη και την προστασία τους. Θα πάψουν να βουλώνουν από τις φωλιές των πουλιών , αλλά και από φύλλα των δέντρων κατά τους φθινοπωρινούς μήνες.

SX1.jpg
SX2.jpg