Πατέντα χτένι

Προστασία υδρορροής - "Χτένι " μια πατέντα της ΥδροCanal για την προστασία υδρορροών
Ότι άλλο σχετικό είναι κακή απομίμηση
Χτένι πατέντα ΥΔΡΟCANAL ………………………………...αριθμός: 1005445
Χτένι κάλυψης ντερέδων πατέντα ΥΔΡΟCANAL…………..αριθμός: 6002469
Μια ακόμα πρωτοπορία για την προστασία υδρορροής είναι η πατέντα της ΥδροCanal που ονομάζεται Χτένι. Η πείρα και η γνώση μας τόσο στο χώρο των υδρορροών , όσο και στο χώρο των στεγών μας οδήγησε να εφεύρουμε ένα εργαλείο το οποίο θα προστατεύει τις υδρορροές , αλλά και τα κεραμίδια από την εισβολή πουλιών και ξένων σωμάτων. Το εργαλείο το δημιουργήσαμε και το ονομάσαμε Χτένι. Με ειδικά μηχανήματα το παράγουμε εμείς οι ίδιοι στις εγκαταστάσεις μας. Το υλικό του μπορεί να είναι αλουμίνιο ή χαλκός και διατίθεται σε όποιον χρωματισμό εσείς επιθυμείτε. Είναι ένα πραγματικό κόσμημα , το οποίο είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες με πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο.


Το Χτένι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία της υδρορροής αλλά και για τα κεραμίδια αφού αποτρέπει ζωντανούς οργανισμούς όπως πουλιά , ποντίκια , φίδια κ.ά. να φωλιάσουν μέσα σε αυτά. Με αυτόν τον τρόπο δε δημιουργούνται προβλήματα όπως βρωμιές από περιττώματα , ξερά χόρτα , ανεπιθύμητα θόρυβο , καθώς επίσης και την καταστροφή της μόνωσης της κεραμοσκεπής.
Εξίσου χρήσιμο και για τις υδρορροές για την κάλυψη και την προστασία τους. Θα πάψουν να βουλώνουν από τις φωλιές των πουλιών , αλλά και από φύλλα των δέντρων κατά τους φθινοπωρινούς μήνες.
Το χτένι, πατέντα της ΥδροCanal,  θα εξασφαλίσει την τέλεια λειτουργικότητα των υδρορροών σας για πάντα. Με την εγκατάσταση του στα έργα μας , παρέχεται είκοσι ( 20 ) χρόνια γραπτή εγγύηση και τρία ( 3 ) χρόνια δωρεάν service , αν χρειαστεί.
Σας καλύπτουμε για την προστασία της υδρορροής σας.