ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΔΡΟCANAL ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ;

Οι υδρορροές αλουμινίου ΥδροCanal είναι από πρωτογενές κράμα αλουμινίου, ηλεκτροστατικά βαμμένες και παράγονται επιτόπου στο έργο ανεξάρτητα από το μήκος της στέγης γεγονός το οποίο δίνει ασύγκριτα μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες από τις πλαστικές υδρορροές. Οι πλαστικές υδρορροές πολυμερίζονται με την εναλλαγή ζέστης-κρύου και είναι βαμμένες με σπρέι ή πλαστικά χρώματα τα οποία ξεφλουδίζουν καθώς επίσης είναι σε τεμάχια των 3 ή 4 μέτρων.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΥ;

Η ύπαρξη συστήματος υδρορροών είναι απαραίτητη για πολλούς και διάφορους λόγους. Η προστασία από την ορμή της βροχής από τη στέγη, η ανεπιθύμητη υγρασία που προκαλεί φθορές στο χρώμα του τοίχου, η ανάγκη να οδηγούνται τα νερά της βροχής σε συγκεκριμένα σημεία και η δυνατότητα αποθήκευσής τους είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που καθιστού την ύπαρξη συστήματος υδρορροών απαραίτητο σε ένα κτίριο.

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ;

Όχι, η τοποθέτηση των υδρορροών μπορεί να γίνει πριν μπουν τα κεραμίδια και εφόσον υπάρχουν τα καδρόνια από τα οποία γίνεται και η στήριξή τους.

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΑΙΟ;

Η ιδανική προεξοχή είναι στα 4-5εκ από το στηθαίο. Βέβαια, σε περιπτώσεις που το κεραμίδι προεξέχει περισσότερο υπάρχουν και τα αντίστοιχα στηρίγματα όπου μπορεί να καλυφθεί αυτή η διαφορά.