Γιατί Ydrocanal

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΑΚΑΡΙΣΤΑ – ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΥΚΙΑ & ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ

 
 
ts6.png

20 χρόνια γραπτή εγγύηση

Τα διεθνώς πιστοποιημένα υλικά μας, ο τρόπος παραγωγής, η μέθοδος τοποθέτησης καθώς επίσης και το εκπαιδευμένο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι λίγοι μόνον από τους πολλούς παράγοντες που η εταιρεία μας είναι σε θέση να δώσει εγγύηση για όλα της τα έργα.
Η εταιρεία ΥδροCanal θέλοντας να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πελάτες της παρέχει είκοσι (20) χρόνια εγγύηση για όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά, τα οποία υποχρεούται να επιδιορθώσει ή ακόμα και να αντικαταστήσει εφόσον αυτό απαιτηθεί, αλλά και για την εργασία του εξειδικευμένου προσωπικού της.Η εικοσαετής εγγύηση παρέχεται στον πελάτη γραπτώς και μόνον εφόσον η τοποθέτηση έχει γίνει με βάση τα πρότυπα και τη μελέτη που έχει γίνει από το τεχνικό προσωπικό της ΥδροCanal.
Η εταιρεία μας δεν αναγνωρίζει και δεν παρέχει τις εγγυήσεις της σε ύπαρξη ακραίων φυσικών φαινομένων - τρομοκρατικών ενεργειών – χρησιμοποίηση χημικών - επεμβάσεις από τρίτους και γενικά σε κάθε εξωγενή παράγοντα που ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με την τοποθέτηση και την ποιότητα των υλικών μας.


Χρωματολόγιο

Στην ΥδροCanal η καλαισθησία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη λειτουργικότητα. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη δυνατότητα χρωματικής επιλογής ανάμεσα σε 34 αποχρώσεις.
Όλα τα coil (ρολά αλουμινίου) είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά και από τις δύο πλευρές καθιστώντας τις υδρορροές μας αναλλοίωτες στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.Η ΥδροCanal, με γνώμονα την οικονομία, παράγει επιτόπου στο έργο μονοκόμματες υδρορροές με χρώμα της επιλογής σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια συντήρηση μελλοντικά στο χρώμα τους αφού δε ξεθωριάζουν και δε ξεφλουδίζουν.


Οι οριζόντιες υδρορροές δεν είναι απαραίτητο να συνδυαστούν χρωματικά με τις κατακόρυφες υδρορροές. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι οριζόντιες υδρορροές μπορούν να συνδυαστούν με το χρώμα π.χ. των κεραμιδιών ενώ οι κάθετες με το χρώμα του τοίχου. Βέβαια, πολλές είναι οι φορές που οι υδρορροές μπαίνουν ακόμα και στο χρώμα των κουφωμάτων ή των κιγκλιδωμάτων.
Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι άπλετοι και εξαρτώνται από τη δική σας αισθητική.
Ζητήστε τη γνώμη του έμπειρου προσωπικού μας να σας βοηθήσει!

YdroCanal-Tsoglis-ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.jpg

ts8.png

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ΥδροCanal διαθέτει όλη την εμπειρία και τη γνώση γύρω από τα συστήματα μονοκόμματων υδρορροών. Η συνεχής ανάπτυξη και η πρωτοποριακή μας πορεία επιβεβαιώνεται με τις συνέχεις δοκιμές και πιστοποιήσεις των υλικών μας αλλά και της εργασίας μας.
Η εταιρεία ΥδροCanal είναι πιστοποιημένη κατά QSP – Quality Standards and Procedures (Πιστοποιημένη Ποιότητα Διαδικασιών) για την Κατασκευή – Εμπορία – Τοποθέτηση Υδρορροών από τον φορέα πιστοποίησης Certified & General Ltd.
Το αλουμίνιο που χρησιμοποιεί η ΥδροCanal είναι πρωτογενές κράμα αλουμινίου ηλεκτροστικά βαμμένο το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις μηχανικές, φυσικές και χημικές δοκιμές των Διεθνών Προτύπων E.C.C.A.και πιστοποιείται με ISO 9001:2000.
Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διασφάλιση ποιότητας και τη ποιοτική διαχείριση των επιχειρήσεων. Αποτελεί επιχειρησιακό μοντέλο που, εφαρμοζόμενο, διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ΥδροCanal.
Οι υδρορροές από την ΥδροCanal συνδυάζουν άριστη τοποθέτηση, απόλυτη στεγανότητα και εξασφαλίζουν τεράστια αντοχή στο χρόνο αλλά και στις καιρικές συνθήκες.